През годините сме се срещали с всякакви индивидуални случаи на нашите клиенти. Работили сме с почти всички производители на стъкла за очила. Дали ще са очила за четене или прогресивни очила, общото между тях винаги ще остане качеството на стъклото и цената. За да осигурим и гарантираме за перфектното качество на диоптричните стъкла, изградихме партньорски взаимоотношения с европейски производител на диоптрични стъкла. Използвайки най-новите немски технологии в оптичното производство, можем да предложим най-доброто съотношение цена-качество.

Марката, която създадохме, позволява да предложим продукти, които ще откриете трудно на друго място. Независимо дали се нуждаете от диоптрични очила за ежедневна употреба, очила с фотосоларни стъкла, защитни очила без диоптър или слънчеви очила с диоптър – можем да ви предложим най-доброто качество спрямо вашият бюджет.

Освен собствена марка стъкла, ние сме официален партньор с Luxottica, като предлагаме маркови рамки за очила с гарантиран произход от Италия.

За да се запознаете по-подробно с нашите предложения, посетете нашите обекти или се свържете с нас на info@optika-kosevi.com.

Динамични слънчеви очила – Quality Expert DynamicPGrey

Стъкла от ново поколение. Повишават зрителната острота, поляризационният филтър елиминира ослепителните отблясъци, повишава контраста и качеството на образа. В комбинация с фотохроматичния филтър, лещите осигуряват бърза адаптация (променят наситеността на цвета си) в зависимост от интензитета на светлината.

Благодарение на иновациите в оптичното производство, тези стъкла комбинират две доказани във времето технологии, като създават слънчеви очила от ново поколение. На сянка и при оскъдна светлина, стъклата осигуряват контраст и прецизност на образа, без да се налага да сваляте слънчевите очила (в закрити пространства), а на слънце стъклото потъмнява до 91%, като осигурява допълнителна защита от слънчевите лъчи.

При фотосоларните стъкла, те се оцветяват (потъмняват) под въздействието на UV лъчите. Трябва да отбележим, че при тази технология стъклата не реагират при изкуствено осветление. При стъклата Quality Expert DynamicPGrey, фотосоларната технология е приложена частично, като позволява на стъклото да реагира от 60% до 91%. В този смисъл, те не са класическите фотосоларни стъкла. Този филтър е приложен, за да осигури динамиката на слънчевото стъкло, без да променя предназначените му – слънчеви очила.

Поляризационният филтър елиминира отблясъците от повърхностите, като по този начин успокоява погледа и намалява напрежението, осигурявайки кристално ясно зрение.

Динамичните слънчеви стъкла са подходящи за монтиране както на диоптрични рамки, така и на слънчеви очила.

За да се запознаете по-подробно с нашите предложения, посетете нашите обекти или се свържете с нас на info@optika-kosevi.com.