• За нас

  “Оптики Косеви” – 25 годишен опит

  Вижте...
 • Услуги оптика

  Последно поколение компютъризирана техника

  Вижте...
 • Очен кабинет

  Професионализъм, високо качество на обслужване

  Вижте...
 • Д-р Косев, благодаря!

  Вижте...
 • Галерия

  Разгледайте подбрани снимки от “Оптики Косеви”

  Вижте...

Оптики Косеви 25 години опит

Ако търсите качество и професионализъм – Вие сте на правилното място. “Оптика Косеви“ е комплекс от очен кабинет с оптика.

Очен кабинет

» Високоспециализираният очен кабинет е оборудван с най-модерна офталмологична апаратура с възможност за диагностика и лечение на очни заболявания, включително лазерно лечение на очни усложнения от диабет и късогледство.

» Прегледите се извършват от специалисти по очни болести, очна хирургия и лазерно лечение с над 25 годишен стаж в Очна болница Варна и многократни специализации в редица европейски страни.

» Предлагаме и съвременно оперативно лечение по здравна каса (катаракта, глаукома, отлепване на ретина, витректомия, страбизъм, козметични процедури и др.)

» Специализирани детски прегледи

Оптикa

» Клиентите на оптиката се преглеждат в напълно оборудваният очен кабинет към нея.

» Оптиката изключително внимателно подбира материалите и партньорите, с които работи на база 25 години опит – с единствената цел: Удовлетвореност на нашите пациенти и клиенти.

Гарантирано качество на разумна цена.

 Нашата марка диоптрични стъкла QEx /Quality Expert/ комбинират най-доброто от всички съвременни технологии в сферата на оптиката.Покритията са от най-високо качество,а с нашите прогресиви няма нужда да свиквате, достатъчно е просто да си сложите новите очила-вече виждате всичко!!!/доказано от многобройните ни пациенти/. Произведени с немска технология и немска апаратура,  с високотехнологични стандарти  от Европейска компания с разширено производство в Европа.

» Не се доверяваме на гръмки реклами и брандове. За тези 25 години се научихме, че само рекламата не е достатъчна. За нас е важно да удовлетворим максимално потребностите на нашите пациенти – именно чрез нашият опит и способност да отделим наистина качествения продукт.

» Екипът ни е запознат и следи непрестанно навлизането на новите технологии в сферата на оптиката. Така можем да предоставим на нашите клиенти достъп до най-новите и качествени продукти.

» Оптиката също е оборудвана с последно поколение оптична апаратура.

» Стратегически бизнес партньори са ни: Zeiss-Германия, BBGR-Франция, LTL-Италия, Shamir-Израел, Hoya – Япония